Den beste gaven til meg selv

Ja, som jeg skrev på bloggen tidligere, så var det virkelig en suksess med en eksklusiv og luksuriøs gave til kona. Parfymen falt virkelig i smak og det var en perfekt overraskelse. Nettbutikken hvor jeg kjøpte denne hadde også et stort utvalg av produkter for menn, så da tenkte jeg det var på tide å finne en gave til meg selv også. Det endte selvsagt med en herreparfyme fra eleven.no. En suveren parfyme som dufter frisk og passe maskulint. Det var lett å finne en parfyme som var tilpasset min smak. På nettsiden kunne jeg velge mellom flere ulike kategorier av dufttyper som for eksempel sporty, klassisk, frisk og kjendisduft. Samtidig har også nettsiden flere andre produkter som after shave og shower gel, så det var en perfekt mulighet til å fylle opp baderomsskapet med hva jeg behøvde av velpleieprodukter. Denne herreparfymen og nettsiden kan jeg absolutt anbefale til alle.

Alle trenger en god parfyme og velpleie