Det er morsomt å ta bilder

Interessen for fotografi bare stiger og stiger. Det er både moro og givende å ta bilder, og ikke minst vise de fram til venner og familie. Kvaliteten på bildene blir bedre for vært et bilde jeg tar, for nå har jeg kamera-utstyret i orden. Jeg begynner å få et riktig godt utvalg av kamera. Jeg har dashbord-kamera, kamera på mobilen, et større kamera med reim og jeg har nylig kjøpt en kompaktkamera. Kompaktkamera er det mest geniale jeg har kjøpt. Det er så lite og lett at jeg kan ha det i bukselommen og jeg er imponert over den gode bildekvaliteten. Nå tar jeg kvalitets-bilder med kompaktkamera like kjapt som jeg gjorde med mobilen. Å fotografere er en flott hobby som jeg kan kose meg med både på jobben og i fritiden. Siden jeg alltid har et kamera i lommen, så finner jeg alltid tid til å ta et bilde!

Et Sony kompaktkamera
En gul gravemaskin.