Det er morsomt å ta bilder

Interessen for fotografi bare stiger og stiger. Det er både moro og givende å ta bilder, og ikke minst vise de fram til venner og familie. Kvaliteten på bildene blir bedre for vært et bilde jeg tar, for nå har jeg kamera-utstyret i orden. Jeg begynner å få et riktig godt utvalg av kamera. Jeg har dashbord-kamera, kamera på mobilen, et større kamera med reim og jeg har nylig kjøpt https://www.scandinavianphoto.no/foto/kompaktkameraen kompaktkamera. Kompaktkamera er det mest geniale jeg har kjøpt. Det er så lite og lett at jeg kan ha det i bukselommen og jeg er imponert over den gode bildekvaliteten. Nå tar jeg kvalitets-bilder med kompaktkamera like kjapt som jeg gjorde med mobilen. Å fotografere er en flott hobby som jeg kan kose meg med både på jobben og i fritiden. Siden jeg alltid har et kamera i lommen, så finner jeg alltid tid til å ta et bilde!

Et Sony kompaktkamera
En gul gravemaskin.