Et litt sunnere liv

Det blir mye sitting for min del, både når det kommer til jobb og fritid. Det blir ofte lange kjøreturer, og når jeg har fri, må jeg innrømme at jeg har lett til å ty til sofaen og TV-titting. Jeg får stadig tilsnakk fra kona om at jeg bør bevege meg mer og spise litt sunnere. Jeg er jo forsåvidt enig i det, det er bare så vanskelig å gjøre noe med det av en eller annen grunn. Hvis hun hadde visst hvor mye pølse, burgere og brus det blir inntatt på landeveien tror jeg hun ville falt om av sjokk. Men nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe med saken. Jeg har tatt meg en tur ned på treningssenteret og meldt meg inn, slik at jeg kan begynne å trene. I tillegg har jeg kjøpt meg en eleven.no og en kul drikkekopp, slik at jeg kan ta med meg en ferskpresset appelsinjuice på kjøretur istedenfor å stoppe for en cola i tide og utide. Det skal bli spennende å se om jeg kan få til en liten endring av livsstil og få bort litt av magefettet.

Mann som kjører lastebil