Førjulstiden er her!

Nå nærmer julen seg med stormskritt, det merkes godt både hjemme og på jobb. Kona mi har allerede hentet frem julepynten, hun skaffet til og med et lite juletre med lys, som jeg skulle ha på jobben. Jeg må innrømme at det hjelper litt på i mørketiden med lys rundt meg. Alt blir litt mer koselig når julepynten er fremme. Det er mye som er bra med juletiden, familien samles, spenningen til barna før de får slå seg løs med gavene under treet, julefreden, og sist men ikke minst, maten. Tenk på all den deilige julematen dere! Jeg gleder meg stort. Som dere kanskje husker, nevnte jeg tidligere at jeg har kjøpt meg eleven.no. Den har virkelig vært gull verdt på travle morgener, jeg får i meg en god frokost uten at det tar for mye tid. Kona har skrytt den opp i skyene til svigermor, som selv ønsker seg en slik. Da kan dere gjette hva svigermor får til jul. Har dere begynt med julegaver? Ha en flott dag videre dere!

En julekule, og en kongle