Juice er både sunt og godt

Jeg jobber lange dager og det krever energi. Det betyr at jeg prøver å spise sunt og fokusere på daglig inntak av vitaminer, mineraler og proteiner. Redningen for meg har vært å gå til innkjøp av en eleven.no. 5 om dagen er et av de beste kostrådene, og et pluss for all maten jeg spiser og alle aktivitetene jeg gjør daglig. Denne pressen gjør at jeg kan lage meg fantastiske og gode juicer både til frokost og lunsj. Frukt, grønnsaker og bær har blitt viktige ingredienser for meg. Det er bare fantasien som begrenser hva jeg kan lage av ulike juicer. Samtidig kan disse fruktpressene brukes til å lage salatdressing og marinader også. Noe som virkelig kan være med å heve et hvert måltid. Kan det bli bedre? Det finnes mange ulike presser å kjøpe. Kanskje trenger du bare en, men jeg har gått til innkjøp av flere. Det er ulike bruksområder, og så mye som jeg elsker disse pressene vil jeg virkelig ikke sette begrensinger på meg selv. Jeg anbefaler virkelig alle å gjøre det samme. En sunn hverdag er en god hverdag.

Et juiceglass med frukt og grønt rundt