Kutte ned på snusinga?

Som de fleste andre i miljøet jeg vokste opp i begynte jeg å røyke fordi det var tøft. Jeg var vel 13 eller 14, og jeg husker godt hvordan vi sneik oss unna og gjemte oss bak et gammelt skur ved siden av ungdomsskolen. Jeg røyka i mange år, men gikk etter hvert over til snus, siden det ikke gir de samme skadene på lungene. Dessuten lukter man ikke så vondt. Men, snus inneholder mye nikotin, og det er enda mer vanedannende enn sigaretter. Det er likevel vanen som er verst, sier mange. Derfor har jeg begynt med nikotinfri snus. Ved å bestille nikotinfri snus på nett kan jeg prøve mange spennende smaker. Selv om jeg skalv litt de første dagene, så var det forbausende enkelt å kutte ned på nikotinavhengigheten. Det viktigste var jo at jeg hadde noe under overleppa som minte meg om hvordan det var.

To karer som smugrøyker
Et gammelty skur med nordlys