Nytt tilbehør til kamerasamlingen

Når man elsker å ta bilder er utstyret såklart viktig. For meg må kameraet såklart ta gode bilder, men det aller viktigste er det å ha rett utstyr til rett anledning. Det er derfor jeg har flere kameraer til forskjellig bruk. Akkurat nå trenger jeg ikke et nytt kamera, men jeg har et systemkamera som jeg gjerne vil bli bedre på å få med meg ut på tur fordi jeg har lyst til å bli bedre til å ta naturfoto. Derfor har jeg nå sett på forskjellige Kameratilbehør som kan hjelpe meg å nå dette målet. Da har jeg sett på tilbehør som for eksempel fjernutløser, regntrekk og batterigrep. Et batterigrep er nyttig for å øke betterilevetiden på tur, og gjør kameraet enklere å holde i ulike vinkler. Fjernutløser er bra når man vil ta bilder på kvelden på lang lukkertid, slik at kameraet ikke beveger seg når man trykker på utløseren.

Hav og svaberg
Mann med kamera i snøfylt landskap