Røyk eller snus..?

Det er noen år siden jeg sluttet å røyke. Det var veldig deilig å ikke trenge tenke på å ta røykepuser når jeg er på langtur. Alt av både klær og anleggsmaskiner har nå sluttet å lukte røyk. Nå kuttet jeg ikke nikotin 100 %. I stedet gikk jeg over til en annen form som ikke sliter på lungene. Noen skulle kanskje si at det ikke er noen vits, siden det fortsatt er nikotin. Men jeg har inntrykk av at snus faktisk er en bra måte å slutte å røyke på. Lungene og lommeboken min er også enige! Helt uten røyk blir lungene ikke påvirket, og det hjelper mye å få slippe å være andpusten som du fort kan bli med vanlig røyk. Dessuten har jeg altså spart ganske mye penger, både ved å redusere den totale bruken og ved å kjøpe på nett. I vanlige, norske butikker og kiosker er alle produkter med nikotin veldig dyre, synes jeg. For å være helt sikker på at jeg er på riktig spor har jeg faktisk vært en tur hos legen også og fått sjekket verdiene mine, og han var strålende fornøyd.

snus med boks