Skjønnhetsprodukter skaper balanse i hverdagen

Som alle trofaste lesere av bloggen min vet, så er jobben min både fysisk krevende og den gjør at jeg ofte blir møkkete. Det å jobbe med anleggsmaskiner er kanskje ikke det mest renslige yrket man kan ha, men det betyr ikke at jeg ikke liker å stelle godt med meg selv. Faktisk vil jeg vel si, at jeg bruker over gjennomsnittet mye hudpleie, kanskje for å kompensere for all den skitten jeg jobber med. Jeg liker spesielt godt å bruke en krem på hendene så jeg bevarer de bedre. Faktisk liker jeg å prøve nye kremer. Et sted går jeg imidlertid ikke på kompromiss, og det er når det kommer til testing på dyr. Jeg kjøper rett og slett ikke produkter, som ikke kan garantere at de ikke er testet på levende vesener. Noen ganger når jeg handler så hender det jeg kjøper en parfyme til dama. Da pleier det å bli eleven.no fordi det er det hun liker.

Lotion på hendene