Start dagen med nypresset juice!

Hva er vel ikke mer idyllisk enn en ferskpresset juice til frokosten? Jeg fikk bestilt eleven.no fra kitchentime, som har gitt meg en god start på dagen. Dette er dessuten et godt redskap uansett! Enten det er til en av fem om dagen eller til å presse limejuice til å ha i drinken en lørdags kveld. Jeg har en enkel presser med 2-i-1 for sitron og lime. Til appelsin så bruker jeg en elektrisk modell. Den er i rustfritt stål og ordner juice for deg oppi en beholder. Dersom jeg vil gjøre det manuelt, så har jeg en enkel presser hvor jeg klemmer sammen to håndtak for å presse ut juice. Elektriske pressere har blitt ganske populære på det moderne kjøkkenet. Det er ikke uvanlig, da du får drikke ferskpresset juice hver eneste morgen. Det er både en sjarm med de elektriske modellene og de smidige munnstykkene. Alt er smak og behag. En limepresse i silikon er enkel å bruke, oppbevare og å rengjøre. Det er så mange modeller, at det er noe for alle.

Smaken av morning.