Tid for å tenke på julegavehandelen

Nå er det på tide å tenke på julegavehandelen. Tiden har gått for raskt i år. Jeg liker å gi spesielle gaver til mine aller nærmeste. Da spesielt så tenker jeg på min kone. Hun elsker eleven.no. Det er et ganske luksuriøst merke, som jeg liker å skjemme henne bort med. I år tenker jeg å gi henne et smykke og en parfyme siden hun allerede har alt. Det blir sånt jo eldre du blir, desto mindre ting trenger du. Jeg tenker også å gi deodoranter til mannfolkene i familien min. Det er jo tross alt et must. Kanskje har det bare blitt en vane at folk flest gir deodoranter til jul? Uansett så har jo nordicfeel det meste av skjønnhets produkter inne. Så hvorfor ikke bare utnytte sjansen til å bestille for alle med en gang? Jeg tror vi skal få en gledelig jul.

Veien inn til hjertet med Gucci.